Νέα τραγούδια που σας έκαναν εντύπωση!
4 απαντήσεις
The Parla-Ment :: Δραστηριοτητες :: Τέχνες :: Μουσική/Χορός
Σελίδα 1 από 1
Απ: Νέα τραγούδια που σας έκαναν εντύπωση!
Δεν μου εχει κανει εντυπωση κανενα νεο τραγουδι.
Για τον απλουστατο λογο νεα τραγουδια σημερα=ηλιθια "χιτακια" χωρις να ειναι ευκολο να διακρινεις ενα μουσικο οργανο (πραγμα το οποιο δεν λεω μουσικη) και τα οποια κρατανε 1-2 βδομαδες και μετα ξεχνιουνται.
Αυτα που λες.
Για τον απλουστατο λογο νεα τραγουδια σημερα=ηλιθια "χιτακια" χωρις να ειναι ευκολο να διακρινεις ενα μουσικο οργανο (πραγμα το οποιο δεν λεω μουσικη) και τα οποια κρατανε 1-2 βδομαδες και μετα ξεχνιουνται.
Αυτα που λες.
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Τόπος : Δεν εχω τοπο, δεν εχω ελπιδα, δεν θα με χασει καμια πατριδα.
Αυτό εδώ μου "χτύπησε"..Δεν είναι κάτι εξαιρετικό..Απλά ένα εύπεπτο κομμάτι που σου κολλάει για κανα 2 μερες...
Μιας και δεν ήξερα ποιά τραγούδια λέγονται αυτό το καιρό (με τα παλιά ασχολούμαι εγώ... ) κοίταξα λίγο τη λίστα εδώ: 123play.gr
Και απ' αυτά στη πρώτη σελίδα μόν το όταν σ' είχα πρωτοδεί φαίνεται σώι... και επίσης το original του "Υπάρχει ζωή" είναι μεγάλη μαλακία, αλλά η εκτέλεση μιας ομάδας παιδιών σαν τα μεθυσμένα (με εμένα μέσα) τα σπάει...
Και απ' αυτά στη πρώτη σελίδα μόν το όταν σ' είχα πρωτοδεί φαίνεται σώι... και επίσης το original του "Υπάρχει ζωή" είναι μεγάλη μαλακία, αλλά η εκτέλεση μιας ομάδας παιδιών σαν τα μεθυσμένα (με εμένα μέσα) τα σπάει...
nioniosmeg- Εθισμένο Μέλος
Τόπος : Λαμία
The Parla-Ment :: Δραστηριοτητες :: Τέχνες :: Μουσική/Χορός
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης