Λάκης Λαζόπουλος
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Λάκης Λαζόπουλος
Ποια η γνώμη σας;
Οταν γραφει στο θεατρο και παιζει ειναι απαιχτος γιατι απλα σατυριζει... Στο Αλ Τσαντιρι λαικιζει και γινεται ακατασχετος δημαγωγος ...
Οταν γραφει στο θεατρο και παιζει ειναι απαιχτος γιατι απλα σατυριζει... Στο Αλ Τσαντιρι λαικιζει και γινεται ακατασχετος δημαγωγος ...
Απ: Λάκης Λαζόπουλος
Κάνει και γαμώ τις πλάκες!Πάντα γελάω...αλλά είναι αρκετά ενοχλητικός αρκετές φορές με αυτούς που σατιρίζει
Silent_Killer- Εθισμένο Μέλος
Γαμάτος. Από τοσοδούλης τον έβλεπα... Στο θέατρο δεν συγκρίνεται πάντως, όσο για το Αλ Τσαντίρι, εκεί είναι κάπως καλύτερα γιατί τα βγάζει απ' το μυαλό του όσα λέει...
nioniosmeg- Εθισμένο Μέλος
Τόπος : Λαμία
Εχει ταλεντο ο ανθρωπος, δεν τιθεται θεμα γι' αυτο.
Απλα με το Αλ Τσαντιρι οταν αρχιζει τις αμπελοφιλοσοφιες με κουραζει αφανταστα, και απλα αλλαζω καναλι.
Σημερα περιμενα πως και πως που θα ερχοταν ο Χαραλαμποπουλος να κανουν τους κομμωτες και ελιωσααααα.
Βασιλης γαμω το φελεκι μου.
Επισης πολλες φορες φαινεται τελειως δηθεν, και επισης με εκνευριζει.
Ειμαι ιδιοτροπη, ΧΕΛ ΓΙΕΑ.
Πφ, ειχα γραψει ενα κατεβατο στο αησκουλ, αι τραβατε δειτε το, πωωω.
Απλα με το Αλ Τσαντιρι οταν αρχιζει τις αμπελοφιλοσοφιες με κουραζει αφανταστα, και απλα αλλαζω καναλι.
Σημερα περιμενα πως και πως που θα ερχοταν ο Χαραλαμποπουλος να κανουν τους κομμωτες και ελιωσααααα.
Βασιλης γαμω το φελεκι μου.
Επισης πολλες φορες φαινεται τελειως δηθεν, και επισης με εκνευριζει.
Ειμαι ιδιοτροπη, ΧΕΛ ΓΙΕΑ.
Πφ, ειχα γραψει ενα κατεβατο στο αησκουλ, αι τραβατε δειτε το, πωωω.
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Τόπος : Δεν εχω τοπο, δεν εχω ελπιδα, δεν θα με χασει καμια πατριδα.
Ναι, βλεπω οποτε μπορω.
Περυσι ομως ηταν καλυτερος. Φετος με το ζορι σε σεις παει να σου βγαλει το γελιο. Επισης θα συμφωνησω στο οτι ειναι πολλες φορες δηθεν και δεν τα λεει ολα.
Π.χ-->σπανια να κακολογησει νεαρα παιδια γιατι ξερει πως ειναι ενα μεγαλο κομματι των τηλεθεατων του. Ε αυτο με χαλαει πολυ. Δεν λεει παντα αυτο που μπορει να σκεφτεται.
Περυσι ομως ηταν καλυτερος. Φετος με το ζορι σε σεις παει να σου βγαλει το γελιο. Επισης θα συμφωνησω στο οτι ειναι πολλες φορες δηθεν και δεν τα λεει ολα.
Π.χ-->σπανια να κακολογησει νεαρα παιδια γιατι ξερει πως ειναι ενα μεγαλο κομματι των τηλεθεατων του. Ε αυτο με χαλαει πολυ. Δεν λεει παντα αυτο που μπορει να σκεφτεται.
Λένα- Ιδρυτής
- Τόπος : Αθήνα νομίζω πως μου είπαν.:/
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης