Αγαπημένες σειρές
+2
m3ik0
nioniosmeg
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Αγαπημένες σειρές
Ποιά είναι η αγαπημένη σας σειρά απ' αυτές που δείχνει και έδειχνε η Ελληνική τηλεόραση;;; Αυτή τη στιγμή η αγαπημένη μου δεν είναι καμία, αλλά η μόνη που προσπαθώ να δω είναι η Παιδική Χαρά...
nioniosmeg- Εθισμένο Μέλος
Τόπος : Λαμία
Απ: Αγαπημένες σειρές
Πλέον δε βλεπω τηλεοραση τη βαριέμαι... Μόνο αγώνες και αθλητικες εκπομπες εξυπακουεται... Οσο για τις σειρες απο φετος η Παιδικη Χαρα ειναι ο,τι καλυτερο εχει η στειρα τηλεοπτικη χρονια. Απο προηγουμενες χρονιές βαζω τα: Χαι Ροκ, 50-50, Εγκλήματα, Σαββατογεννημένες
Εκείνο που θα δείξει και σήμερα (στις 9 νομίζω). Βασικά δεν είναι ακριβώς σήριαλ, ατάκες πετάνε όλη την ώρα...
nioniosmeg- Εθισμένο Μέλος
Τόπος : Λαμία
Φετος δεν βλεπω και τιποτα. Καμια φορα μεσω νετ το λιτσα.κομ γιατι το βαζει η αδερφη μου και δεν εχω κατι καλυτερο να κανω.
Στις αγαπημενες σειρες βαζω τα εξης:Εγκληματα, Απαραδεκτους, Παρα 5, Της Ελλαδος τα παιδια, σαββατογεννημενες, εισαι το ταιρι μου, Κωσταν/νου κ' Ελενης, Σ'αγαπω-Μ'αγαπας, Τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη, Κοκκινος κυκλος και 10η εντολη.
Ισως και τους Ευτυχισμενους Μαζι...
(μαζευτηκαν πολλες τελικα ε)
Στις αγαπημενες σειρες βαζω τα εξης:Εγκληματα, Απαραδεκτους, Παρα 5, Της Ελλαδος τα παιδια, σαββατογεννημενες, εισαι το ταιρι μου, Κωσταν/νου κ' Ελενης, Σ'αγαπω-Μ'αγαπας, Τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη, Κοκκινος κυκλος και 10η εντολη.
Λένα- Ιδρυτής
- Τόπος : Αθήνα νομίζω πως μου είπαν.:/
:mou:
50/50 και ευτυχισμένοι μαζί ...υπέροχα ...το γέλιο της αρκούδας έχω ρίξει με αυτά τα δύο
50/50 και ευτυχισμένοι μαζί ...υπέροχα ...το γέλιο της αρκούδας έχω ρίξει με αυτά τα δύο
m3ik0- Συντονιστής
Τόπος : Βόλος
1ον είπες πως η λίστα σου με τον ιδανικό άντρα είναι λιτή
2ον εδώ είπες για τον Παπακαλιάτη..Τα οποία σίριαλ που κάνει είναι στην κυριολεξία για τον πούτσο και διαγωνισμό ποιος θα πηδήξει ποιον
2ον εδώ είπες για τον Παπακαλιάτη..Τα οποία σίριαλ που κάνει είναι στην κυριολεξία για τον πούτσο και διαγωνισμό ποιος θα πηδήξει ποιον
m3ik0- Συντονιστής
Τόπος : Βόλος
Λένα έγραψε:Φετος δεν βλεπω και τιποτα. Καμια φορα μεσω νετ το λιτσα.κομ γιατι το βαζει η αδερφη μου και δεν εχω κατι καλυτερο να κανω.
Αυτές συν τους Μεν και τους Δε...
Freedom of choice & speech αλλά τέσπα...Δόξα τω θεώ,παρεξηγιάρα δεν είμαιm3ik0 έγραψε:1ον είπες πως η λίστα σου με τον ιδανικό άντρα είναι λιτή
Παρόλα αυτά :mou:
Η αληθεια ειναι οτι σειρα εχει γραψει η Παπακαλιατης ειναι τιγκα στο φιστικωμα και ολως τυχαιως μονο αυτος φιστικωνει
Λένα- Ιδρυτής
- Τόπος : Αθήνα νομίζω πως μου είπαν.:/
Λένα έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι σειρα εχει γραψει η Παπακαλιατης ειναι τιγκα στο φιστικωμα και ολως τυχαιως μονο αυτος φιστικωνει
Γιατι αραγε;
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης