Ομάδες Διασήμων
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ομάδες Διασήμων
Μετα απο ενδελεχεια ερευνα σας παρουσιάζω αυτό...
Παναθηναικοι είναι/ήταν οι: Αλέκα Παπαρήγα, Κώστας Καραμανλής, Λιάνα Κανέλλη, Αλέξης Τσίπρας, Ιωάννα Πηλιχού, Νίκος Κούρκουλος, Μάνος Ξυδούς, Χρήστος Σωτηρακόπουλος
Ολυμπιακοί είναι/ήταν οι: Μιμης Ανδρουλάκης, Αντώνης Σαμαράς, Κώστας Σκανδαλίδης, Γιάννης Παπαθανασίου, Κώστας Γείτονας, Πέτρος Μαντούβαλος, Σάκης Ρουβάς
ΑΕΚτζήδες είναι/ήταν οι: Κώστας Βουτσάς, Κώστας Χατζηχρήστος, Στέλιος Καζαντζίδης, Γιώργος Μητσικώστας, Νίκος Ευαγγελάτος, Κώστας Μπίγαλης
ΠΑΟΚτζήδες είναι/ήταν οι: Πύρρος Δήμας, Στράτος Διονυσίου, Κώστας Ζουράρις, Κατερίνα Στικούδη, Μανώλης Μητσιάς, Βασίλης Καρράς, Σωκράτης Μάλαμας, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Κανάκης
Αρειανοί είναι/ήταν οι: Μαρινέλλα, Παναγιώτης Ψωμιάδης, Βασίλης Τσιβιλίκας, Αντύπας, Ακης Σακελλαρίου, Ανθιμος Ανανιάδης, Σωτήρης Καλυβάτσης, Κατερίνα Στανίση
Ηρακληδείς είναι/ήταν οι: Κωνσταντίνος Καραμανλής, Πασχάλης Τερζής, Αντώνης Ρέμος, Θοδωρής Αθερίδης
Πανιώνιοι είναι/ήταν οι: Τζούς Ευείδη, Γιωργος Γερολυμάτος, Γιαννης Καλαμίτσης, Λίζα Δουκακάρου
ΟΦΗτζήδες είναι/ήταν οι: Βάνα Μπάρμπα, Μανώλης Ρασούλης, Μανώλης Λυδάκης
Παναθηναικοι είναι/ήταν οι: Αλέκα Παπαρήγα, Κώστας Καραμανλής, Λιάνα Κανέλλη, Αλέξης Τσίπρας, Ιωάννα Πηλιχού, Νίκος Κούρκουλος, Μάνος Ξυδούς, Χρήστος Σωτηρακόπουλος
Ολυμπιακοί είναι/ήταν οι: Μιμης Ανδρουλάκης, Αντώνης Σαμαράς, Κώστας Σκανδαλίδης, Γιάννης Παπαθανασίου, Κώστας Γείτονας, Πέτρος Μαντούβαλος, Σάκης Ρουβάς
ΑΕΚτζήδες είναι/ήταν οι: Κώστας Βουτσάς, Κώστας Χατζηχρήστος, Στέλιος Καζαντζίδης, Γιώργος Μητσικώστας, Νίκος Ευαγγελάτος, Κώστας Μπίγαλης
ΠΑΟΚτζήδες είναι/ήταν οι: Πύρρος Δήμας, Στράτος Διονυσίου, Κώστας Ζουράρις, Κατερίνα Στικούδη, Μανώλης Μητσιάς, Βασίλης Καρράς, Σωκράτης Μάλαμας, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Κανάκης
Αρειανοί είναι/ήταν οι: Μαρινέλλα, Παναγιώτης Ψωμιάδης, Βασίλης Τσιβιλίκας, Αντύπας, Ακης Σακελλαρίου, Ανθιμος Ανανιάδης, Σωτήρης Καλυβάτσης, Κατερίνα Στανίση
Ηρακληδείς είναι/ήταν οι: Κωνσταντίνος Καραμανλής, Πασχάλης Τερζής, Αντώνης Ρέμος, Θοδωρής Αθερίδης
Πανιώνιοι είναι/ήταν οι: Τζούς Ευείδη, Γιωργος Γερολυμάτος, Γιαννης Καλαμίτσης, Λίζα Δουκακάρου
ΟΦΗτζήδες είναι/ήταν οι: Βάνα Μπάρμπα, Μανώλης Ρασούλης, Μανώλης Λυδάκης
Απ: Ομάδες Διασήμων
Ε αφου ειναι γαυρος και ο Sakissssss ντακσει, δεν θα αλλαξω ομαδα τελικα.
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Τόπος : Δεν εχω τοπο, δεν εχω ελπιδα, δεν θα με χασει καμια πατριδα.
Γιατί, το είχες βάλει σκοπό;;;
Ρε, έβαλες ΟΦΗτζήδες και δεν έβαλες Εργοτελήδες;;;
nioniosmeg- Εθισμένο Μέλος
Τόπος : Λαμία
Ναι ρε, ημουν αποφασισμενη ακομη και ΠΑΣ Γιαννενα να ηταν ο Sakissssss εγω θα αλλαξοθτησκουσα, πλακα με κανεις?nioniosmeg έγραψε:Γιατί, το είχες βάλει σκοπό;;;
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Άμα ήταν όμως ΟΦΗ;;; o_O Τότε θα έπρεπε να σταματήσεις να τον ακούς...
Tα παντα για τον Sakisssssss.
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Φτου σου ρε. Εγώ νομίζεις θα γινόμουν ΟΦΗ για τη... Θώδη;;; Ok, καλά ΠΑΣ Γιάννενα, αλλά ΟΦΗ, όχι...
Λουκρητία έγραψε:Ναι ρε, ημουν αποφασισμενη ακομη και ΠΑΣ Γιαννενα να ηταν ο Sakissssss εγω θα αλλαξοθρησκουσα, πλακα με κανεις?nioniosmeg έγραψε:Γιατί, το είχες βάλει σκοπό;;;
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Γαμω την πουτανα μου γαμω, εδιτ ηθελα να κανω στο "αλλαξοθρησκουσα". '
Πφ. '
Πφ. '
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Και αντί για edit έκανες quote;;; Φώναξε την αγάπη σου να το σβήσει...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης