Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου
+3
nioniosmeg
chronis_25
Pavel Grachev
7 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Θα περάσουμε;
Απ: Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου
Πάντως ρε παιδιά το ΟΑΚΑ δεν είναι πουθενά!γεμάτο λακούβες είναι
Silent_Killer- Εθισμένο Μέλος
Με μεγάλη μου λύπη σας ανακοινώνω ότι περάσαμε.
nioniosmeg- Εθισμένο Μέλος
Τόπος : Λαμία
Εγώ δεν το περίμενα...και ξέχασα να δω τον αγώνα..έλεος
Silent_Killer έγραψε:Εγώ δεν το περίμενα...και ξέχασα να δω τον αγώνα..έλεος
Ούτε εγώ
Ιωάννα- Καμμένο Μέλος
Τόπος : Ωρωπός Αττικής
Ολεεεεε. Τον ειδα τον αγωνα. Φαση ειχε οταν τραυματηστηκε ο Παπασταθοπουλος,και πηρε την θεση του ο Οικονομοπουλος(τον Πλιατσικα λεω, λογω μαλλιου)
Να ποναει και να κανει ''παπαπαπα''. Δεν ειχε ηχο αλλα καταλαβαινες το ''Ποναω'' και το ''παπαπα''.
Να ποναει και να κανει ''παπαπαπα''. Δεν ειχε ηχο αλλα καταλαβαινες το ''Ποναω'' και το ''παπαπα''.
Λένα- Ιδρυτής
- Τόπος : Αθήνα νομίζω πως μου είπαν.:/
Aυτό που περιγράφεις το φαντάζομαι... "Αχ... πονάω, παπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπα..."
nioniosmeg- Εθισμένο Μέλος
Τόπος : Λαμία
nioniosmeg έγραψε:Aυτό που περιγράφεις το φαντάζομαι... "Αχ... πονάω, παπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπα..."
O Παπασταθοπουλος πραγματικα πονουσε το παλληκαρι γιατι εφαγε χτυπημα εκτος φασης
Αυτο ειπε:
Αναλυτικά οι δηλώσεις
Για τον τραυματισμό του «Πάω για εξετάσεις. Εχω χτυπήσει με αγκωνιά στο λαγόνιο, δεν είναι ότι το ήθελε ο αντίπαλος. Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι γλυκός ο τραυματισμός. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και δίκαια πήραμε την πρόκριση, την αξίζαμε. Η αντίπαλός μας δεν μας φόβιζε, ήμασταν πολύ καλύτεροι σε κάποιους τομείς και με βάση αυτό αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και πήραμε την πρόκριση, που αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για το ελληνικό ποδόσφαιρo».
Αναλυτικά οι δηλώσεις
Για τον τραυματισμό του «Πάω για εξετάσεις. Εχω χτυπήσει με αγκωνιά στο λαγόνιο, δεν είναι ότι το ήθελε ο αντίπαλος. Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι γλυκός ο τραυματισμός. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και δίκαια πήραμε την πρόκριση, την αξίζαμε. Η αντίπαλός μας δεν μας φόβιζε, ήμασταν πολύ καλύτεροι σε κάποιους τομείς και με βάση αυτό αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και πήραμε την πρόκριση, που αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για το ελληνικό ποδόσφαιρo».
Λένα- Ιδρυτής
- Τόπος : Αθήνα νομίζω πως μου είπαν.:/
Silent_Killer έγραψε:Πότε είναι ο επόμενος αγώνας;
Περίμενε την κλήρωση στις 4 Δεκεμβρίου οπου θα αναρτηθούν οι 8 όμιλοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πρώτα ο Θεός το πρώτο μάτς που θα παίξουμε θα ναι μέσα στον Ιούνιο... Αυτός θα ναι ο επόμενος επίσημος. Τώρα λογικά μπορεί η ΕΠΟ να προγραμματίσει κάποια φιλικά στις αρχές του 2010...
Καλά εντάξει.....φιλικά δεν γίνεται να μην παίξουμε...πρέπει να κάνουμε προετοιμασία!
Πάντως η ερώτησή μου ήταν πολύ κουτή
Αφού κάθε φορά καλοκαίρι γίνεται
Πάντως η ερώτησή μου ήταν πολύ κουτή
Αφού κάθε φορά καλοκαίρι γίνεται
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης