Παίζετε μουσικά οργανα?
+5
nioniosmeg
Dark_Shadow
Ιωάννα
Λένα
Pavel Grachev
9 απαντήσεις
The Parla-Ment :: Δραστηριοτητες :: Τέχνες :: Μουσική/Χορός
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παίζετε μουσικά οργανα?
Για ξεράστε τα ολα...
Εγώ αυτοδίδακτος ξεκίνησα απο τα 8 μου μπουζουκι, κιθάρα κλασσικη και φετος πηρα ηλεκτρικη... Την παλευω θα λεγα βελτιωνομαι συνεχως και ειναι γενικα ψωνιο να παιζεις σε παρεες...
Εγώ αυτοδίδακτος ξεκίνησα απο τα 8 μου μπουζουκι, κιθάρα κλασσικη και φετος πηρα ηλεκτρικη... Την παλευω θα λεγα βελτιωνομαι συνεχως και ειναι γενικα ψωνιο να παιζεις σε παρεες...
Απ: Παίζετε μουσικά οργανα?
Ουυυ, μπράβο ρε συ!! Πολύ χαίρομαι.
Εγώ δυστηχώς δεν παίζω τίποτα. Είχα αγοράσει μια ακουστική κιθάρα αλλά τα παρατησα. Δεν έχω καθόλου υπομονή....
Εγώ δυστηχώς δεν παίζω τίποτα. Είχα αγοράσει μια ακουστική κιθάρα αλλά τα παρατησα. Δεν έχω καθόλου υπομονή....
Λένα- Ιδρυτής
- Τόπος : Αθήνα νομίζω πως μου είπαν.:/
Λένα έγραψε:Ουυυ, μπράβο ρε συ!! Πολύ χαίρομαι.
Κοιτα ειμαι ιδιαζουσα περιπτωση ψυχοπαθους. Ειμαστε μουσικη οικογενεια, γονεις παππουδες συγγενεις χωρις να ναι επαγγελματιες γενικα ανακατευονται πολυ και σαν συνεπεια ακολουθησα και γω. Σκαλιζω για την πλακα μου αυτα τα οργανα χωρις να ξερω ουτε νοτες ουτε τιποτα μονο με το αυτι κι αυτο για τη δικη μου καβλα που λενε... Σιχαινομαι τη λογικη του ωδειου γιατι σε μαντρωνουν να μαθεις αυτα που θελουν αυτοι, ασχετα αν μαθαινεις με μεγαλυτερη συχνοτητα και πιο πολλα σε λιγο διαστημα για μενα ειναι αποκρουστικο
Pavel Grachev έγραψε:Λένα έγραψε:Ουυυ, μπράβο ρε συ!! Πολύ χαίρομαι.
Κοιτα ειμαι ιδιαζουσα περιπτωση ψυχοπαθους. Ειμαστε μουσικη οικογενεια, γονεις παππουδες συγγενεις χωρις να ναι επαγγελματιες γενικα ανακατευονται πολυ και σαν συνεπεια ακολουθησα και γω. Σκαλιζω για την πλακα μου αυτα τα οργανα χωρις να ξερω ουτε νοτες ουτε τιποτα μονο με το αυτι κι αυτο για τη δικη μου καβλα που λενε... Σιχαινομαι τη λογικη του ωδειου γιατι σε μαντρωνουν να μαθεις αυτα που θελουν αυτοι, ασχετα αν μαθαινεις με μεγαλυτερη συχνοτητα και πιο πολλα σε λιγο διαστημα για μενα ειναι αποκρουστικο
+1!
Ιωάννα- Καμμένο Μέλος
Τόπος : Ωρωπός Αττικής
Dark_Shadow έγραψε:Kιθάρα
κιθάρααα.....
Ιωάννα- Καμμένο Μέλος
Τόπος : Ωρωπός Αττικής
Dark_Shadow έγραψε:Θα έρθω να σας πω τα κάλαντα ντυμένος ρουντολφ
Αν δε σου κλεισει η γιαγια μου την πορτα καταμουτρα να με τρυπησεις τη μύτη
Dark φέρε καρφίτσα...
Εγώ αρμόνιο
Το άρχισα 3η δημοτικού, το σταμάτησα 5η
Εγώ αρμόνιο
Το άρχισα 3η δημοτικού, το σταμάτησα 5η
nioniosmeg- Εθισμένο Μέλος
Τόπος : Λαμία
Εγω φλαουτο 5 χρόνια
εκανα και μια αποπειρα για πιάνο, έπαιζα 4 χρόνια αλλα το συγχάθηκα
θέλω να μάθω βιολί και σαξόφωνο
εκανα και μια αποπειρα για πιάνο, έπαιζα 4 χρόνια αλλα το συγχάθηκα
θέλω να μάθω βιολί και σαξόφωνο
Πολλά θες...
Εγώ προσωπικά προτιμώ να ακούω παρά να ακούω αυτό που παίζω (χάλια).
Εγώ προσωπικά προτιμώ να ακούω παρά να ακούω αυτό που παίζω (χάλια).
Εγώ παλιά έπαιζα αρμόνιο..αλλά σταμάτησα γιατί δεν έχω χρόνο γαμώτο
Silent_Killer- Εθισμένο Μέλος
Επαιζα κιθαρα αλλα σταματησα, γιατι εκτος του οτι ειχα γαμησε τα καθηγητρια, ηθελα ηλεκτρικη και οι δικοι μου δεν ψηνονταν. '
Αγκρ, ακομα το 'χω καημο. '
Ε τοτε νεκρα πραγματα, λιγο πειραματιζομεθα με κιθαρα, και πιο πολυ με γνωστες μελωδιες στο αρμονιο (εχω βγαλει Σιωπη πχ. απο Ξ.Σ. και ειμαι πραουντ.).
Αγκρ, ακομα το 'χω καημο. '
Ε τοτε νεκρα πραγματα, λιγο πειραματιζομεθα με κιθαρα, και πιο πολυ με γνωστες μελωδιες στο αρμονιο (εχω βγαλει Σιωπη πχ. απο Ξ.Σ. και ειμαι πραουντ.).
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Τόπος : Δεν εχω τοπο, δεν εχω ελπιδα, δεν θα με χασει καμια πατριδα.
Με παρεξήγηση, ούτε εγώ θα ήθελα να σε έχω μέσα στο σπίτι μου να παίζεις ηλεκτρική... '
Μμ, ασε μας ρε, πορδη.
Και ντραμς ηθελα και το εχω ακομη απωθημενο, αλλα ουτε χωρο ειχαμε, ουτε ωτοασπιδες.
Και ντραμς ηθελα και το εχω ακομη απωθημενο, αλλα ουτε χωρο ειχαμε, ουτε ωτοασπιδες.
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Οι ωτοασπίδες που θα έπρεπε να πάρετε σε όλη τη γειτονιά θα κόστιζαν παραπάνω από τα ντραμς...
Άσε που ότι και να έπαιζες απ' τα δυο, θα μας έπαιρνες τα αυτιά κάθε καλοκαίρι....
'
Άσε που ότι και να έπαιζες απ' τα δυο, θα μας έπαιρνες τα αυτιά κάθε καλοκαίρι....
'
Ασε μας ρε Νιονιο, η απεναντι γεροντοκορη θα ειχε στησει αντισκηνο στο μπαλκονι για να με παρακολουθει, πλακα με κανεις?
Και γαμω θα επαιζα, αντε. :'(
Βγαλανε οι μυγες κωλο κι εχεσαν τον κοσμο ολο, ουστ.
Και γαμω θα επαιζα, αντε. :'(
Βγαλανε οι μυγες κωλο κι εχεσαν τον κοσμο ολο, ουστ.
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Kανανε*
Μωρη Λουκ ελα να κανουμε ενα συγκροτηματακι. Θα μου μαθεις εσυ κιθαρα.
Μωρη Λουκ ελα να κανουμε ενα συγκροτηματακι. Θα μου μαθεις εσυ κιθαρα.
Λένα- Ιδρυτής
Κοίτα, η ηλεκρική έχει και ακουστικά, να παίζεις και γαμώ για τον εαυτούλη σου όσο θέλεις... Για τα ντραμς συμφωνώ με τους γονείς σου...
Αντε χαθητε ρε.
Οταν θα γινουμε διασημες, θα παρακαλατε για μια υπογραφη στο στηθος σας. Να, να σαν να το βλεπω μπροστα μου...
Οταν θα γινουμε διασημες, θα παρακαλατε για μια υπογραφη στο στηθος σας. Να, να σαν να το βλεπω μπροστα μου...
Λένα- Ιδρυτής
Να παρακαλάμε για μια υπογραφή στο δικός σας στήθος μπορεί...γι ατο δικό μας δεν ξέρω
Δεν κάνω άλλο οφφ
Δεν κάνω άλλο οφφ
Silent_Killer- Εθισμένο Μέλος
Πες τα Λενα!
Μεσα μεσα, θα παιζω αρμονιο KAI ντραμς συγχρονως, θα παιζεις κιθαρα και μονο Τρυπες και Ξυλινα Σπαθια για αρχη, ντηλ?
Μεσα μεσα, θα παιζω αρμονιο KAI ντραμς συγχρονως, θα παιζεις κιθαρα και μονο Τρυπες και Ξυλινα Σπαθια για αρχη, ντηλ?
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
The Parla-Ment :: Δραστηριοτητες :: Τέχνες :: Μουσική/Χορός
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης