Superleague Greece 10η αγωνιστική
+3
Dark_Shadow
chronis_25
Pavel Grachev
7 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Superleague Greece 10η αγωνιστική
!w@Nn4 έγραψε:nioniosmeg έγραψε:Πανέξυπνος...
Ω!
Το κλείνω.
Κλείσ' το.
Silent_Killer έγραψε:Μαλάκας!!!nioniosmeg έγραψε:Πανέξυπνος...
Θες να σε κάνω report;;; Κοίτα, γυαλίζει το μάτι μου...
nioniosmeg- Εθισμένο Μέλος
Τόπος : Λαμία
De Morgan έγραψε:Θα σας κλείσω ολους αμα συνεχίσετε αυτό το υπερβολικό τρολινγκ
Ok, εγώ το κλείνω, σ' αυτούς πέσ' το...
Γενικά μην ξεπερνάτε πολύ το μέτρο, μπορείτε να λέτε οτι θέλετε αλλα μην γινεστε υπερβολικοί. Ήδη περιορίστηκαν τα quotes στα 3 max και εγινε επεξεργασία μηνυμάτων.
Πιο χαλαρά αλλιώς θα σβήνονται μηνυματα αναγκαστηκά
Πιο χαλαρά αλλιώς θα σβήνονται μηνυματα αναγκαστηκά
De Morgan- Ιδρυτής
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Επιστροφή του Αστέρα Τρίπολης στα νικηφόρα αποτελέσματα και μάλιστα αρκετά εμφατικά. Οι Αρκάδες σκόρπισαν τον ΠΑΣ Γιαννινα εντός έδρας χάρη στα τρία γκόλ του Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο οποίος εχει καπαρώσει την κορυφή του πινακα των σκόρερ έχοντας σε 10 μάτς 8 γκόλ, η ομάδα του Γιώργου Παρασχου δικαια διαμαρτύρεται πάντως για τη φάση του 2ου γκολ, οταν ο Κροατης φόρ φεύγει απο θεση οφσαιντ, παρολα αυτά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα με 3-0
Στο Περιστέρι, σε ένα δυναμικό μάτς ο Εργοτέλης κατάφερε με χίλια ζόρια να κρατήσει τον βαθμο της ισοπαλίας απο τον Ατρόμητο. Παρολο που η ομάδα του Καραγεωργίου αγωνιζοταν για ενα μεγάλο διαστημα με δέκα παίκτες, καταφερε να αποδράσει και μάλιστα να χασει και ευκαιρια για να παρει τη νίκη. Απο την αλλη οι γηπεδούχοι χαραμισαν αρκετες κλασσικες φάσεις, με αποτέλεσμα το σκόρ να μείνει κολλημενο στο 0-0
Συνεχίζεται η εκπληκτική πορεία του Πανιωνίου. Η ομάδα του Εμίλιο Φερρέρα επικράτησε με 1-2 της Ξάνθης, που ολο και βυθίζεται, στα Πηγάδια. Οι Ακρίτες δεν μπορεσαν να κοντραρουν τους φιλοξενούμενους που πραγματοποιουν εκπληκτικες εμφανίσεις, κανοντας ενα ντεμαράζ ''Ευρώπης'' στα τελευταια 5 μάτς, έχοντας 4 νίκες και 1 ήττα. Ο Μπόσκο Μπάλαμπαν πήρε μπρός και με 2 γκόλ εδωσε τη νικη στον Πανιωνιο ενω προσωρινα είχε ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους ο Στρμπά
Διπλό τίτλου στη Λειβαδιά για τον Παναθηναικό ο οποίος ηταν αρκούντως μέτριος στο δεύτερο μέρος εναντι στον Λεβαδειακό και εχοντας αρνητικο πρωταγωνιστή τον Σισέ που σπατάλησε αρκετες φάσεις, τελικά κατάφερε με γκόλ του Λουκά Βύντρα στο 66ο λεπτο και του Σισέ στο 80, να περασει αλώβητος με 0-2. Η ομάδα του Τεν Κάτε εκμεταλλεύτηκε τη χθεσινή γκέλα του Ολυμπιακού και πλέον βρίσκεται στο +2 απο την κορυφή μόνος πρώτος
Στο Περιστέρι, σε ένα δυναμικό μάτς ο Εργοτέλης κατάφερε με χίλια ζόρια να κρατήσει τον βαθμο της ισοπαλίας απο τον Ατρόμητο. Παρολο που η ομάδα του Καραγεωργίου αγωνιζοταν για ενα μεγάλο διαστημα με δέκα παίκτες, καταφερε να αποδράσει και μάλιστα να χασει και ευκαιρια για να παρει τη νίκη. Απο την αλλη οι γηπεδούχοι χαραμισαν αρκετες κλασσικες φάσεις, με αποτέλεσμα το σκόρ να μείνει κολλημενο στο 0-0
Συνεχίζεται η εκπληκτική πορεία του Πανιωνίου. Η ομάδα του Εμίλιο Φερρέρα επικράτησε με 1-2 της Ξάνθης, που ολο και βυθίζεται, στα Πηγάδια. Οι Ακρίτες δεν μπορεσαν να κοντραρουν τους φιλοξενούμενους που πραγματοποιουν εκπληκτικες εμφανίσεις, κανοντας ενα ντεμαράζ ''Ευρώπης'' στα τελευταια 5 μάτς, έχοντας 4 νίκες και 1 ήττα. Ο Μπόσκο Μπάλαμπαν πήρε μπρός και με 2 γκόλ εδωσε τη νικη στον Πανιωνιο ενω προσωρινα είχε ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους ο Στρμπά
Διπλό τίτλου στη Λειβαδιά για τον Παναθηναικό ο οποίος ηταν αρκούντως μέτριος στο δεύτερο μέρος εναντι στον Λεβαδειακό και εχοντας αρνητικο πρωταγωνιστή τον Σισέ που σπατάλησε αρκετες φάσεις, τελικά κατάφερε με γκόλ του Λουκά Βύντρα στο 66ο λεπτο και του Σισέ στο 80, να περασει αλώβητος με 0-2. Η ομάδα του Τεν Κάτε εκμεταλλεύτηκε τη χθεσινή γκέλα του Ολυμπιακού και πλέον βρίσκεται στο +2 απο την κορυφή μόνος πρώτος
Μην μου πεις. Από το in.gr;;;
Γμτ, παρατρίχα ο εργοτέλης... :'(
nioniosmeg έγραψε:Μην μου πεις. Από το in.gr;;;
Οχι Νιόνιο... δικα μου είναι τα κείμενα...
Ουυυ..και πάλι πρώτοι..μετά από μερικά χρόνια
Silent_Killer- Εθισμένο Μέλος
Pavel Grachev έγραψε:nioniosmeg έγραψε:Μην μου πεις. Από το in.gr;;;
Α. Sorry, παραφέρθηκα. Ποιός στη χάρη μας άμα κάθεσαι και γράφεις τέτοια κείμενα. 20 και στην έκθεση.
Ξέρεις τι γίνεται ο Παναθηναϊκός τώρα;;;
nioniosmeg έγραψε:Pavel Grachev έγραψε:nioniosmeg έγραψε:Μην μου πεις. Από το in.gr;;;
Α. Sorry, παραφέρθηκα. Ποιός στη χάρη μας άμα κάθεσαι και γράφεις τέτοια κείμενα. 20 και στην έκθεση.
Ξέρεις τι γίνεται ο Παναθηναϊκός τώρα;;;
Παντα 20 στην Εκθεση και ψώνιο να γίνω Αλητης Ρουφιανος Δημοσιοβλαχος απο μικρος... Αμα με μπερδευεις απο το με τα κειμενα του in.gr τελικα μαλλον ειμαι σε καλο δρομο
Τι να ξερω τι γινεται ο Παναθηναικος; Είναι 1ος με 28 βαθμους εναντι 26 του Ολυμπιακου... αν εννοεις για τη συνεχεια ειμαι επιφυλακτικος... αν καταφερουμε και παμε μεχρι το Καραισκακη χωρις απωλειες τοτε ΟΚ
Όχι ρε, τώρα, τι γίνεται, παίζει ο ΠΑΟ.
Νίκησε 0-2 λέμε!!
edit:Και εγώ φίλε...δεν θυμάμαι πως σε λένε ...νόμισα πως το αντέγραψες από κάπου..ελπίζω να γίνεις δημοσιογράφος...πραγματικά σου αξίζει γιατί από τέτοια ηλικία γράφεις "επαγγελματικά" κείμενα!
edit:Και εγώ φίλε...δεν θυμάμαι πως σε λένε ...νόμισα πως το αντέγραψες από κάπου..ελπίζω να γίνεις δημοσιογράφος...πραγματικά σου αξίζει γιατί από τέτοια ηλικία γράφεις "επαγγελματικά" κείμενα!
Ε ρε πούστεν... Δεν πραζ, θα χάσετε την επόμενη...
I'm gonna sleep with the other...
Perfect...go to nani...it's too late for you
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή