Google Wave
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Google Wave
Ναι, ό,τι θυμάμαι χαίρομαι ο άτιμος... απλά δέχτηκαν την αίτηση (που τους έστειλα πριν ένα περίπου μήνα... :: ) και έχω ενθουσιαστεί το βλαμμένο...
Λοιπόν, παραθέστε τις διευθύνσεις σας. Όποιος θέλει invite πληροφορώ ότι στην πραγματική μου ζωή είναι μόνο 2 άτομα που θα το εκτιμήσουν, οπότε αν δεν κάνω λάθος έχω 18 παραπανίσιες... (ή 8, εγκώ ντεν ξέρει...).
nioniosmeg@googlewave.com
Λοιπόν, παραθέστε τις διευθύνσεις σας. Όποιος θέλει invite πληροφορώ ότι στην πραγματική μου ζωή είναι μόνο 2 άτομα που θα το εκτιμήσουν, οπότε αν δεν κάνω λάθος έχω 18 παραπανίσιες... (ή 8, εγκώ ντεν ξέρει...).
nioniosmeg@googlewave.com
nioniosmeg- Εθισμένο Μέλος
Τόπος : Λαμία
Απ: Google Wave
m3ik0p@googlewave.com
Έχω και εγώ Invites ..όποιος νομίζει πως θα το αξιοποιήσει σωστά και όχι απλά να δει τι παίζει ας μου ζητήσει....
Έχω και εγώ Invites ..όποιος νομίζει πως θα το αξιοποιήσει σωστά και όχι απλά να δει τι παίζει ας μου ζητήσει....
m3ik0- Συντονιστής
Τόπος : Βόλος
θα σου έρθουν όπου να'ναι ... Και σε μένα άργησαν .... Πόσταρε και το account σου να σε addαρουμε ::
m3ik0- Συντονιστής
Τι ειναι αυτο ρε παιδακια;
Εδιτ, Διαβασα τι ειναι,αν και μπερδευτηκα αρκετα.
Εδιτ, Διαβασα τι ειναι,αν και μπερδευτηκα αρκετα.
Λένα- Ιδρυτής
- Τόπος : Αθήνα νομίζω πως μου είπαν.:/
το παρακάτω είναι αντιγραφή από άλλο forum
"Το google wave ειναι ενα καινουριο εργαλιο αλλα επαναστατικο.Προκειτε για μια υπηρεσια instant messeging,e-mail και πολλα αλλα..Η google το λανσαρε ως "εργαλιο προσωπικης επικοινωνιας και συνεργασιας σε πραγματικο χρονο(communicate and collaborate in real time)".
Μιλαμε για μια web-based υπηρεσια και πρωτοκολο επικοινωνιας σχεδιασμενο για συγχωνευσει e-mail,αμεση μυνηματα,wikis, αλλα και κινωνικη δυκτιωση οπως το facebook/twitter.Το ονομα του εμπνευστικε απο μια τηλεοπτικη σειρα εν ονοματη "firefly στην οποια κυμα ειναι ηλεκτρονικη επικοινωνια.
Eγκαινιαστικε στης 30 Σεπτεμβριου απο 100.100 χρηστες και μεχρι σημερα αριθμουν στο 1,000,000 απο τους οποιους ο καθενας μπορει να στειλε μεχρι 20 προσκλησεις σε ατομα που εχουν Gmail.H υπηρεσια προς το παρον δεν εχει ανοιχτει ακομα προς το ευρυ κοινο γιατι περναει απο σταδια δοκιμων, απο απλους χρηστες πια μεσω των invites για ευρεση bugs και για αποστολη feedback.
Εχοντας δοκιμασει την υπηρεσια εχω να πω τα καλυτερα.Ειναι κατι πολυ εξυπνο και προπαντων δωρεαν...Ολες οι υπηρεσιες μαζι σε μια...
Μπραβο στην Google για την φαντασια της και την καινοτομια της.Για ακομα μια φορα εκανε καταπληκτικη δουλεια."
m3ik0- Συντονιστής
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης