Media Player vs Winamp
+4
nioniosmeg
m3ik0
Λουκρητία
Pavel Grachev
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Απ: Media Player vs Winamp
Media Player χωρις δευτερη σκεψη.
Winamp, μπλιαχχχ. =|
Winamp, μπλιαχχχ. =|
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Τόπος : Δεν εχω τοπο, δεν εχω ελπιδα, δεν θα με χασει καμια πατριδα.
Από αυτά τα δύο το καλύτερο για μένα είναι το Media Player...Αλλά ακόμα καλύτερο είναι το iTunes
m3ik0- Συντονιστής
Τόπος : Βόλος
Kαι το αητιουνς χεστα κι αστα ειναι ρε. :louk:
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Δεν κατάλαβες. Το Media Player και το Winamp δεν πιάνουν μία μπροστά στο iTunes... Winamp είχα τελευταία φορά στον υπολογιστή το καλοκαίρι προς 3η δημοτικού και media player χρησιμοποίησα τελευταία φορά ακριβώς ένα χρόνο αργότερα, και μετά από λίγο έκαψα το πλαίσιο της κάρτας γραφικών...
εδιτ: Ναι, σε κάποιους υπολογιστές το iTunes είναι για το πούτσο μονόπολη... με windows εννοώ, σε mac δεν έχει ποτέ τίποτα, έχει και παραπάνω features γιατί πάει μαζί με το iLife...
εδιτ: Ναι, σε κάποιους υπολογιστές το iTunes είναι για το πούτσο μονόπολη... με windows εννοώ, σε mac δεν έχει ποτέ τίποτα, έχει και παραπάνω features γιατί πάει μαζί με το iLife...
nioniosmeg- Εθισμένο Μέλος
Τόπος : Λαμία
Ρε συ το αητιουνς ειναι εξεφτελιστικα αβολο.
Ποτε δεν θα μπορεσω να το συνηθισω, ιχ.
Μηντια πλεηερ και μονο.
Μηντια πλεηερ και μονο.
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Κι όμως, άμα μάθεις να χειρίζεσαι όλα όσα κάνει είναι πολύ γαμάτο.
Tip #1: Οι περισσότεροι φίλοι μου ενθουσιάστηκαν όταν είδαν τι γίνεται καθώς ακούς ένα τραγούδι και πατάς ctrl+T.
Tip #2: Άμα περάσεις artwork στα τραγούδια σου, θα φαίνεται το εξώφυλλο του CD σχεδόν σε όποια συσκευή κι αν περάσεις το τραγούσι (υπό την προυπόθεση ότι η οθόνη θα είναι τουλάχιστον πολλών χρωμάτων ).
Tip #1: Οι περισσότεροι φίλοι μου ενθουσιάστηκαν όταν είδαν τι γίνεται καθώς ακούς ένα τραγούδι και πατάς ctrl+T.
Tip #2: Άμα περάσεις artwork στα τραγούδια σου, θα φαίνεται το εξώφυλλο του CD σχεδόν σε όποια συσκευή κι αν περάσεις το τραγούσι (υπό την προυπόθεση ότι η οθόνη θα είναι τουλάχιστον πολλών χρωμάτων ).
Λουκρητία έγραψε:Ρε συ το αητιουνς ειναι εξεφτελιστικα αβολο.
Μηντια πλεηερ και μονο.
+1
Ιωάννα- Καμμένο Μέλος
Τόπος : Ωρωπός Αττικής
Καλά ρε, τζάμπα κάθομαι και γράφω; :louk:
Μάλλον.nioniosmeg έγραψε:Καλά ρε, τζάμπα κάθομαι και γράφω; :louk:
Ιωάννα- Καμμένο Μέλος
Το δοκιμασα Νιονιο το κοντρολ+τ και εχω να σου πω οτι επι 3 λεπτα το χαζευα.
Αλλα αγαπαμε windows media player λογω συνηθειας. Εχω βαλει και ενα plug in οπου βλεπεις αυτοματα στιχους μλις ανοιγει το τραγουδι. Δωσμου κατι τετοιο σε itunes και θα το ξανασκεφτω.
Αλλα αγαπαμε windows media player λογω συνηθειας. Εχω βαλει και ενα plug in οπου βλεπεις αυτοματα στιχους μλις ανοιγει το τραγουδι. Δωσμου κατι τετοιο σε itunes και θα το ξανασκεφτω.
Λένα- Ιδρυτής
- Τόπος : Αθήνα νομίζω πως μου είπαν.:/
Λένα έγραψε:Το δοκιμασα Νιονιο το κοντρολ+τ και εχω να σου πω οτι επι 3 λεπτα το χαζευα.
+1
Ιωάννα- Καμμένο Μέλος
Λοιπόν, μιας και δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες, σου λέει διάφορα plug-ins για iTunes σε Windows εδώ:
http://brandon.fuller.name/archives/hacks/nowplaying/
Δεν το διάβασα ολόκληρο, αλλά κάτι πήρε το μάτι μου ότι μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου...
εδιτ: Το γαμάτο με το Visualizer είναι ότι διβάζει το ρυθμό του τραγουδιού (σαν το audacity ένα πράγμα) και καταλαβαίνει πότε να μαλακίζεται και πότε να είναι ήρεμο...
εδιτ: Τip #3: View ------> Visualiser ------> iTunes Classic Visualizer ---------> Ctrl+T --------> Ctrl+F
Και αφού εξαφανιστεί το μήλο είναι μεγάλη πόρωση, το κοιτάω σαν χαζό εδώ και 5 λεπτά...
http://brandon.fuller.name/archives/hacks/nowplaying/
Δεν το διάβασα ολόκληρο, αλλά κάτι πήρε το μάτι μου ότι μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου...
εδιτ: Το γαμάτο με το Visualizer είναι ότι διβάζει το ρυθμό του τραγουδιού (σαν το audacity ένα πράγμα) και καταλαβαίνει πότε να μαλακίζεται και πότε να είναι ήρεμο...
εδιτ: Τip #3: View ------> Visualiser ------> iTunes Classic Visualizer ---------> Ctrl+T --------> Ctrl+F
Και αφού εξαφανιστεί το μήλο είναι μεγάλη πόρωση, το κοιτάω σαν χαζό εδώ και 5 λεπτά...
VLC Media Player.
Παίζει τα πάντα.
Παίζει τα πάντα.
chronis_25- Ιδρυτής
Τόπος : Πάτρα
Μαμάτο!!! ειδικά όχι το classic το άλλο...
Ιωάννα- Καμμένο Μέλος
chronis_25 έγραψε:VLC Media Player.
Παίζει τα πάντα.
Ε, αυτό εννοείται, άμα δεν δουλεύει στο iTunes, στο VLC πάει...
Το αιτιουνς ειναι εξαιρετικα βαρυ προγραμμα. Αλλα εχουμε και αηποδ τρομαρα μας, οποτε αναγκαιο κακο.
rania- Μέλος
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης