Κάλαντα.
+7
Λουκρητία
*Serendipity*
Ιωάννα
Silent_Killer
m3ik0
nioniosmeg
Λένα
11 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Κάλαντα.
Ενταξει, δεν ξερω τι με εχει πιασει και ανοιγω ολο τετοια θεματα.
Χμ.
Λετε καλαντα ή ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειπατε; Συνεβει κατι που σας εκανε να μην τα ξεχασετε κι ας περασαν χρονια; Μοιραστειτε τις εμπειριες σας εδω.
Χμ.
Λετε καλαντα ή ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειπατε; Συνεβει κατι που σας εκανε να μην τα ξεχασετε κι ας περασαν χρονια; Μοιραστειτε τις εμπειριες σας εδω.
Λένα- Ιδρυτής
- Τόπος : Αθήνα νομίζω πως μου είπαν.:/
Απ: Κάλαντα.
Πέρυσι hardly λες ότι πήγα, δεν γύρισα πολύ... Μέχρι πέρυσι όμως ξεσκιζόμουν...
nioniosmeg- Εθισμένο Μέλος
Τόπος : Λαμία
Εγω ειχα παει και στην 1η και παιζει και στην 2α-δεν θυμαμαι. Σιγα για τα λεφτα ποτε δεν πηγαινα, η παρεα και η διασκεδαση αξιζουν. Σε καθε πορτα να κανουμε τα δικα μας. Ειτε τους ψευδους, τους βλαχους, τα κοιμισμενα, τα τρελα, τα ξινισμενα, τα ΠΑΝΤΑ!
Να σχολιαζουμε καθε τι, να γελαμε με τα αστεια επιθετα στις ετικετες των κουδουνιων να τρομαζουμε μικροτερα παιδακια. Εχω τις καλυτερες μου αναμνησεις απο τετοιες στιγμες. Μακαρι να ημουν μικροτερη να ξαναπηγαινα!
Να σχολιαζουμε καθε τι, να γελαμε με τα αστεια επιθετα στις ετικετες των κουδουνιων να τρομαζουμε μικροτερα παιδακια. Εχω τις καλυτερες μου αναμνησεις απο τετοιες στιγμες. Μακαρι να ημουν μικροτερη να ξαναπηγαινα!
Λένα- Ιδρυτής
Μέχρι πρώτη γυμνασίου πήγαινα Θυμάμαι ένα κυριούλη που του λέγαμε τα κάλαντα και μας έδινε εμένα και την αδερφή μου αρκετά λεφτά πάρα πολλά λεφτά
m3ik0- Συντονιστής
Τόπος : Βόλος
Χριστουγεννιάτικα αν θυμάμαι καλά δεν έχω πει ποτέ μου...Που να τρέχω μέσα στο κρύο..
Πάντως έχω δει και μεγάλα παιδιά,γυμνασίου(λυκείου ευτυχώς όχι) να λένε και δεν μου έκατσε πολύ καλά...
Πάντως έχω δει και μεγάλα παιδιά,γυμνασίου(λυκείου ευτυχώς όχι) να λένε και δεν μου έκατσε πολύ καλά...
Κι εμενα με εκνευριζει να βλεπω γαιδουρια να μου λενε τα καλαντα.
Εκνευριζομαι ρε οταν μου ερχεται ο μαντραχαλος πιο ψηλος κ απο μενα να μου λεει τα καλαντα σαν 7χρονο για να συμπληρωσει τα ευρα που θελει για να παρει το νεο γκατζετακι που του γυαλισε.
Τοσο παραλογη ακουγομαι σαηλεντ?
Εκνευριζομαι ρε οταν μου ερχεται ο μαντραχαλος πιο ψηλος κ απο μενα να μου λεει τα καλαντα σαν 7χρονο για να συμπληρωσει τα ευρα που θελει για να παρει το νεο γκατζετακι που του γυαλισε.
Τοσο παραλογη ακουγομαι σαηλεντ?
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Τόπος : Δεν εχω τοπο, δεν εχω ελπιδα, δεν θα με χασει καμια πατριδα.
σαυτό έχεις δίκιο!!!Αλλά πιστεύω μέχρι Γ' γυμνασίου είναι το ανώτατο όριο...μετά καταντάει αηδία..εγώ το είπα για την Serendipity που Χριστούγεννα δεν έχει πάει ποτέ
Silent_Killer- Εθισμένο Μέλος
Και για τα παιδια του γυμνασιου αυτο ισχυει.
Για τον ιδιο λογο πανε και λενε τα καλαντα. :louk:
Για τον ιδιο λογο πανε και λενε τα καλαντα. :louk:
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Bασικά βγάζω 500 από αλλούSilent_Killer έγραψε:Θα σε χάλαγε να έβγαζες 400€ τα Χριστούγεννα δηλαδή ε;
Αφού είμαι αρρωστιάρα και παθαίνω συνέχεια ιώσεις..Έχει κρύο τότε..Άσε που ντρέπομαι..Ειδικά μόνη μου...σαυτό έχεις δίκιο!!!Αλλά πιστεύω μέχρι Γ' γυμνασίου είναι το ανώτατο όριο...μετά καταντάει αηδία..εγώ το είπα για την Serendipity που Χριστούγεννα δεν έχει πάει ποτέ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την *Serendipity* στις Κυρ Νοε 29, 2009 12:34 pm, 1 φορά
Ντοινγκκκκκ.
Δηλαδη ή τα γυμνασιοπαιδα ή τα λυκειοπαιδα θα πηγαινουν?
Τα παιδακια ΝΑΙ ρε, τι δεν μπορεις να καταλαβεις ακριβως?
ΟΧΙ παιδια απο 14+, ελεος!
Δηλαδη ή τα γυμνασιοπαιδα ή τα λυκειοπαιδα θα πηγαινουν?
Τα παιδακια ΝΑΙ ρε, τι δεν μπορεις να καταλαβεις ακριβως?
ΟΧΙ παιδια απο 14+, ελεος!
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Ναι αλλά πολλές φορές τα παιδιά του Δημοτικού δεν τα αφήνουν οι γονείς τους..εμένα πχ δεν με άφηναν
Silent_Killer- Εθισμένο Μέλος
Αναλαμπή....!!Τετάρτη δημοτικού νομίζω..Είχαμε κανονίσει με άλλα 3 παιδιά...Χωριστήκαμε σε ζευγάρια...ΜαλώσαΝΕ για τα λεφτά
Ουτε καν στην γειτονια?
Οκεη, δεν σε αφηναν, δεν ειναι αυτο επιχειρημα ομως για να πας τωρα σε αυτη την ηλικια να ρεζιλευτεις επειδη και καλα "δεν σ' αφηναν οι γονεις σου οταν ησουν πιο μικρος".
Οτι και καλα ολοι αυτοι που ερχονται τωρα το εχουν αχτι επειδη οταν ηταν μικροι δεν μπορουσαν να πανε huh?
Ρε κοψτε τα μπαρμπουτσαλα.
Οκεη, δεν σε αφηναν, δεν ειναι αυτο επιχειρημα ομως για να πας τωρα σε αυτη την ηλικια να ρεζιλευτεις επειδη και καλα "δεν σ' αφηναν οι γονεις σου οταν ησουν πιο μικρος".
Οτι και καλα ολοι αυτοι που ερχονται τωρα το εχουν αχτι επειδη οταν ηταν μικροι δεν μπορουσαν να πανε huh?
Ρε κοψτε τα μπαρμπουτσαλα.
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Χριστέ μου έλεος ρε.
Λουκ εγώ πήγα β λυκείου μουλάρα αλλα δεν δεχόμασταν λεφτα.
Πηγαίναμε σε σπίτια με παιδάκια και τους τα λέγαμε
Λουκ εγώ πήγα β λυκείου μουλάρα αλλα δεν δεχόμασταν λεφτα.
Πηγαίναμε σε σπίτια με παιδάκια και τους τα λέγαμε
Kota- Μέλος
- Τόπος : Διόνυσος
Την τελευταια φορα που χαμε παει με φιλους και ξαδερφια θυμάμαι υπήρχαν δραχμές ακόμα...
8 χρονών Silent μάθε ιστορία.
Eγώ θα πάω με άλλα 4-5 άτομα τα οποία είμαστε εντελώς μα εντελώς διαφορετικοί σε όλα
Eγώ θα πάω με άλλα 4-5 άτομα τα οποία είμαστε εντελώς μα εντελώς διαφορετικοί σε όλα
Παρτε με μαζι σας. Θα ειμαι καλο παιδακι.Dark_Shadow έγραψε:8 χρονών Silent μάθε ιστορία.
Λένα- Ιδρυτής
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης