Γλυκάκια!
+7
Silent_Killer
Λουκρητία
cris@tos
m3ik0
nioniosmeg
De Morgan
Λένα
11 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Τι γλυκο προτειματε;
Απ: Γλυκάκια!
Dark_Shadow έγραψε:Τα πάντα όλα με έμφαση στα μελομακάρονα.Δεν αντιστέκομαι.Τόσο που σκέφτομαι να περάσω από το σπίτι της Ιωάννας στις γιορτές
Αμέ!! Καλοδεχούμενος
(για να μη λένε ότι όλες τις δίπλες τις τρώω εγώ )
Ιωάννα- Καμμένο Μέλος
Τόπος : Ωρωπός Αττικής
Εγώ εχθές έφαγα ίσα με καμιά 10αριά μελομακάρονα...βέβαια τρελαίνομαι και για κουραμπιέδες σχεδόν το ίδιο!
Silent_Killer- Εθισμένο Μέλος
Όλα τα γλυκά είναι ευλογημένα από το Θεό Εγώ πάντως προτιμώ τους κουραμπιέδες...Και τα μελομακάρονα μ αρέσουν αλλά όχι τόσο..Και βασικά τα προτιμώ με επικάλυψη σοκολάτας...Οι δίπλες δεν μου πολυαρέσουν...Όσο για την βασιλόπιτα,εξαρτάται πως την φτιάχνει ο καθένας...Εμείς κάνουμε κάτι σαν κέικ με κομματάκια σοκολάτας μέσα και ζάχαρη-άχνη από πάνω..Απιστευτικό!!
Και εμένα βασιλόπιτα ανάλογα από πού είναι...δίπλες καθόλου...εμείς έχουμε 1 ζαχαροπλαστείο τον "Μπεγνη" που είανι κορυφή....τα μελομακάρονα από κάτω έχουν τρύπα και μέσα εχει κάτι σαν σιρόπι........κόλαση!!!
Silent_Killer έγραψε:Και εμένα βασιλόπιτα ανάλογα από πού είναι...δίπλες καθόλου...εμείς έχουμε 1 ζαχαροπλαστείο τον "Μπεγνη" που είανι κορυφή....τα μελομακάρονα από κάτω έχουν τρύπα και μέσα εχει κάτι σαν σιρόπι........κόλαση!!!
@Ιωάννα μη με προκαλείς
Silent Killer εμένα μου άρεσε πέρσυ μια βασιλόπιτα που έκανε η μαμά μου με λιωμένη σοκολάτα
Αχ...αχ..και βαχ.....Όλα ωραία είναι...αλλά ρε παιδιά αυτός ο Μπεγνής που σας λέω δεν υπάρχει!!!!!!!!!!
Dark_Shadow έγραψε:Silent_Killer έγραψε:Και εμένα βασιλόπιτα ανάλογα από πού είναι...δίπλες καθόλου...εμείς έχουμε 1 ζαχαροπλαστείο τον "Μπεγνη" που είανι κορυφή....τα μελομακάρονα από κάτω έχουν τρύπα και μέσα εχει κάτι σαν σιρόπι........κόλαση!!!
@Ιωάννα μη με προκαλείς
Silent Killer εμένα μου άρεσε πέρσυ μια βασιλόπιτα που έκανε η μαμά μου με λιωμένη σοκολάτα
έτσι ήταν και η δικιά μας
γιάμι γιάμι
Ιωάννα- Καμμένο Μέλος
Τόπος : Ωρωπός Αττικής
No διπλες.Μουφα ειναι.:louk:
Νeither βασιλοπιτα.
Τα αλλα κατι λενε αν και δεν ειναι για πολλα πολλα.
Παχαινουν.
Νeither βασιλοπιτα.
Τα αλλα κατι λενε αν και δεν ειναι για πολλα πολλα.
Παχαινουν.
artemaki- Μέλος
Τόπος : Κορυδαλλοοοος:)
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης