Δέντρο.
+6
Vampi
Silent_Killer
De Morgan
m3ik0
nioniosmeg
Λένα
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Δέντρο.
Εσεις στολιζετε χριστουγεννιατικο δεντρο σπιτι σας ή στην ταξη σας;
Αν σε περιπτωση το εχετε στολισει, ανεβαστε καμια πικ να παιρνουμε ιδεες.
Εμεις βαζουμε δεντρακι καθε χρονο στο σαλονι. Ειναι απο αυτα τα πρασινα, τα ψηλα.
Εγω αναλαμβανω τις μπαλες. Διαλεγω τα χρωματα και τα σχεδια. Περυσι ηταν χρυσες και κοκκινες. Φετος λεω αν ειναι να παρουμε λευκο δεντρο και να βαλω ασημι στολιδια. Ε θελει σκεψη ακομα....
Καμια φορα μας βαζουν και στην ταξη, αλλα δεν μενει και πολυ δεντρο. Βγαζουν τις μπαλες, παιζουν, τις σπανε και καινε τα φωτακια.
Σειρα σας.
Εμεις βαζουμε δεντρακι καθε χρονο στο σαλονι. Ειναι απο αυτα τα πρασινα, τα ψηλα.
Εγω αναλαμβανω τις μπαλες. Διαλεγω τα χρωματα και τα σχεδια. Περυσι ηταν χρυσες και κοκκινες. Φετος λεω αν ειναι να παρουμε λευκο δεντρο και να βαλω ασημι στολιδια. Ε θελει σκεψη ακομα....
Καμια φορα μας βαζουν και στην ταξη, αλλα δεν μενει και πολυ δεντρο. Βγαζουν τις μπαλες, παιζουν, τις σπανε και καινε τα φωτακια.
Σειρα σας.
Λένα- Ιδρυτής
- Τόπος : Αθήνα νομίζω πως μου είπαν.:/
Απ: Δέντρο.
Εμείς μέχρι πέρυσι είχαμε ένα γαμάτο κάθε χρόνο στη τάξη, μας σήκωνε η δασκάλα μας και βάζαμε ό,τι να 'ναι. Περίπου το ίδιο κάνουμε και στο σπίτι . Τώρα έχουμε δέντρο μόνο στη τάξη Αγγλογαλλικών...
nioniosmeg- Εθισμένο Μέλος
Τόπος : Λαμία
τις μπάλες εεεε ????Στην τάξη φέτος ελπίζουμε να βάλουμε αν και δεν το βλέπω......Στο σπίτι σιγά σιγά θα βάλουμε αν και δεν παίρνω καθόλου μέρος στην διαδικασία...Λένα έγραψε:Εσεις στολιζετε χριστουγεννιατικο δεντρο σπιτι σας ή στην ταξη σας;
Εγω αναλαμβανω τις μπαλες Διαλεγω τα χρωματα και τα σχεδια. Περυσι ηταν χρυσες και κοκκινες. Φετος λεω αν ειναι να παρουμε λευκο δεντρο και να βαλω ασημι στολιδια. Ε θελει σκεψη ακομα....
Σειρα σας.
m3ik0- Συντονιστής
Τόπος : Βόλος
Δεν υπαρχουν πονηρες λεξεις, μονο πονηρα μυαλα Κυριος...
Λένα- Ιδρυτής
Εμείς στολίζουμε και στο σχολείο και στο σπίτι!θα βγάλω pic και θα στείλω
Silent_Killer- Εθισμένο Μέλος
m3ik0 έγραψε:δεν το βλέπω......Στο σπίτι σιγά σιγά θα βάλουμε αν και δεν παίρνω καθόλου μέρος στην διαδικασία...
Εγώ παίρνω μέρος αναγκαστικά γιατί λέει είναι οικογενειακή γιορτή κλπ
Vampi- Καμμένο Μέλος
οικογενειακή?? ' έλεος σιγά την οικογενειακή..να βάζεις μπαλάκια στο δέντρο?? πφφφ
m3ik0- Συντονιστής
Είναι από τα λίγα πράγματα που κάνουμε όοολοι μαζί γι' αυτό. Το βαριέμαι.
Vampi- Καμμένο Μέλος
Καλά, περίμενε να πας φοιτήτρια και θα σου πω αν θα θες να στολίσεις με τα αδέρφια σου (αν έχεις).
στολίζουμε ένα μεγάλο στο σαλόνι
στην τάξη μερικές φορές αν και 5-6 μπάλες (οι οποίες δεν μένουν για πολύ)μπαίνουν και το δεντράκι είναι μικροσκοπικό
στην τάξη μερικές φορές αν και 5-6 μπάλες (οι οποίες δεν μένουν για πολύ)μπαίνουν και το δεντράκι είναι μικροσκοπικό
Ιωάννα- Καμμένο Μέλος
Τόπος : Ωρωπός Αττικής
Eμένα ο αδερφός μου είναι ΤΩΡΑ 1ο έτος. 6 χρόνια διαφορά δηλαδή. Στην 5η δημοτικού είχε πάει στο σχολείο ένα μεγάλο κουτί από μπάλες εντελώς ολόιδιες, πλαστικές και πάρα πολλές. Για να φανταστείτε πως το δέντρο που έχουμε στο σπίτι πιο πολύ με τέτοιες είναι . Οπότε λοιπόν, δεν είχαν αρκετές μπάλες στο σχολείο και πήγε αυτός, και κάναν βλακείες, έπεσε ένας πάνω στο δέντρο, και τις είχαν βάλει όλες τις μπάλες, ενώ η τάξη τους ήταν δίπλα στη σκάλα του σχολείου (την εσωτερική). Οπότε πέφτει το δέντρο που ήταν δίπλα στη πόρτα, πέφτουν ΟΛΕΣ οι μπάλες, κατρακυλάνε και στα σκαλιά... τέσπα, θέλω να καταλήξω ότι στο τέλος τις μαζεύαμε μέχρι και πέρυσι...
0.0
0.0
Έμεις έχουμε ένα δέντρακι 15 ετών,γύρω στο 1,50 κάτι,αλλά είναι τέλειο...Το στολίζουμε εγώ και η μαμά μου και είναι κάθε χρόνο πολύ όμορφο...Φτιάχνω και γω στολίδια για να το εμπλουτίσω...
Στο σχολείο στολίζαμε στο δημοτικό ένα των 2 εκατοστών Σε γυμνάσιο-λύκειο τίποτα...Μόνο το μεγάλο στην είσοδο...Άλλωστε αν είχε κάθε τάξη θα τα είχαμε καταστρέψει και είναι κρίμα...
Στο σχολείο στολίζαμε στο δημοτικό ένα των 2 εκατοστών Σε γυμνάσιο-λύκειο τίποτα...Μόνο το μεγάλο στην είσοδο...Άλλωστε αν είχε κάθε τάξη θα τα είχαμε καταστρέψει και είναι κρίμα...
Πάντως είναι ωραία αίσθηση να κάνεις μαζί με την οικογένεια σου πράγματα που θα κάνουν όλους να αισθάνονται καλύτερα
Silent_Killer- Εθισμένο Μέλος
δεν μπορώ την μαλάκινση με το δέντρο με την αδερφή μου ειδικά που μου πετάει μπάλες στο κεφάλι και με γεμίζει χρυσόσκονη :louk:
Προτιμώ την συμμάζωξη για ταινία η για βόλτα
Προτιμώ την συμμάζωξη για ταινία η για βόλτα
m3ik0- Συντονιστής
Συμπαθώ την αδελφή σου μπέικον.^^
Όχι, και πάλι νιόνιο δε νομίζω πως θα θέλω.
Όχι, και πάλι νιόνιο δε νομίζω πως θα θέλω.
Vampi- Καμμένο Μέλος
Vampi έγραψε:Συμπαθώ την αδελφή σου μπέικον.^^
Φαντάζομαι και εσύ πειραχτήρι θα είσαι
m3ik0- Συντονιστής
Όχι, αλλά αφού σου πετάει μπάλες στο κεφάλι, είναι λογικό να τη συμπαθώ. Πες της να σου ρίξει και καμία από μένα.
Vampi- Καμμένο Μέλος
Πηραμε δεντρο. Το ποτε θα το στολισουμε ειναι αλλο θεμα...
Λένα- Ιδρυτής
Οοοοοοοταν στολισουμε θα σας το πω.
Ισως και ποτε.
Ισως και ποτε.
artemaki- Μέλος
Τόπος : Κορυδαλλοοοος:)
Dark_Shadow έγραψε:Aλέξανδρε οφφ τοπικ αλλά διάβασα το άρθρο σου στο Έθνος
εμένα ??? πού ?? πότε ?? γιατί ?? που ξέρεις το επώνυμο μου ??
m3ik0- Συντονιστής
Εσυ δεν ήσουν;Καλά σε κατάλαβα πουλάκι μου
Aπό τη 2η γραμμή σε σκέφτηκα μόλις είδα για βόλο και επιβεβαιώθηκα
Aπό τη 2η γραμμή σε σκέφτηκα μόλις είδα για βόλο και επιβεβαιώθηκα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης