Συνέδριο φυσικής 18-20 Δεκεμβρίου
+3
chronis_25
Dark_Shadow
De Morgan
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Συνέδριο φυσικής 18-20 Δεκεμβρίου
Στα άδυτα μονοπάτια της γνώσης
H Ένωση Ελλήνων Φυσικών συνεχίζοντας τις προσπάθειες των τελευταίων ετών, διοργανώνει σε συνέχεια των Φετινών Θερινών σχολείων ‘Σύγχρονης Φυσικής και Αστρονομίας’ μια πρωτότυπη και ξεχωριστή συνάντηση αριστούχων μαθητών Β΄και Γ΄ Γυμνασίου καθώς Ά και Β' Λυκείου του σχολικού έτους 2008-2009 στο ξενοδοχείο Ηνίοχος (Βεραντζέρου 26 στην Ομόνοια ) στις 18, 19 και 20 Δεκεμβρίου 2009 .(5 μαθητές ανά σχολείο μετά απο κλήρωση του σχολείου)
Οι συμμετέχοντες μαθητές σε αυτή την πρωτότυπη και δημιουργική συνάντηση θα έχουν την ευκαιρία μέσα από την άμεση επαφή τους με Διακεκριμένους Πανεπιστημιακούς Δασκάλους να κατανοήσουν σε βάθος θέματα Σύγχρονης Φυσικής, να εισαχθούν στην σύγχρονη επιστημονική γνώση και μέθοδο, καθώς και στις έννοιες που την συγκροτούν αποκτώντας κριτική και συνδυαστική σκέψη.
Οι μαθητές θα λάβουν περιληπτικές σημειώσεις καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης .
Τα έξοδα διαμονής και διατροφής των μαθητών της επαρχίας θα καλυφθούν από την Ε.Ε.Φ καί όχι για τους συνοδούς .Οι μαθητές που θα συμμετάσχουν πρέπει να έχουν προαχθεί στην προηγούμενη τάξη με βαθμό άνω των 18 και στο μάθημα της Φυσικής με βαθμό άνω του 19 (μέσω φωτοτυπίας ελέγχου της τάξης του προηγουμένου έτους)'
http://www.eef.gr/happenings/view/159
Μήπως κάποιος απο εσας θα παρευρεθεί εκεί?
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ
ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΓΕΥΕΙ
…..…Στα άδυτα μονοπάτια της γνώσης
ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΓΕΥΕΙ
…..…Στα άδυτα μονοπάτια της γνώσης
H Ένωση Ελλήνων Φυσικών συνεχίζοντας τις προσπάθειες των τελευταίων ετών, διοργανώνει σε συνέχεια των Φετινών Θερινών σχολείων ‘Σύγχρονης Φυσικής και Αστρονομίας’ μια πρωτότυπη και ξεχωριστή συνάντηση αριστούχων μαθητών Β΄και Γ΄ Γυμνασίου καθώς Ά και Β' Λυκείου του σχολικού έτους 2008-2009 στο ξενοδοχείο Ηνίοχος (Βεραντζέρου 26 στην Ομόνοια ) στις 18, 19 και 20 Δεκεμβρίου 2009 .(5 μαθητές ανά σχολείο μετά απο κλήρωση του σχολείου)
Οι συμμετέχοντες μαθητές σε αυτή την πρωτότυπη και δημιουργική συνάντηση θα έχουν την ευκαιρία μέσα από την άμεση επαφή τους με Διακεκριμένους Πανεπιστημιακούς Δασκάλους να κατανοήσουν σε βάθος θέματα Σύγχρονης Φυσικής, να εισαχθούν στην σύγχρονη επιστημονική γνώση και μέθοδο, καθώς και στις έννοιες που την συγκροτούν αποκτώντας κριτική και συνδυαστική σκέψη.
Οι μαθητές θα λάβουν περιληπτικές σημειώσεις καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης .
Τα έξοδα διαμονής και διατροφής των μαθητών της επαρχίας θα καλυφθούν από την Ε.Ε.Φ καί όχι για τους συνοδούς .Οι μαθητές που θα συμμετάσχουν πρέπει να έχουν προαχθεί στην προηγούμενη τάξη με βαθμό άνω των 18 και στο μάθημα της Φυσικής με βαθμό άνω του 19 (μέσω φωτοτυπίας ελέγχου της τάξης του προηγουμένου έτους)'
http://www.eef.gr/happenings/view/159
Μήπως κάποιος απο εσας θα παρευρεθεί εκεί?
De Morgan- Ιδρυτής
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Απ: Συνέδριο φυσικής 18-20 Δεκεμβρίου
Ε να μην ανοιξω και εγώ ενα θεματάκι??
De Morgan- Ιδρυτής
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Υπάρχει περίπτωση να πάω.
chronis_25- Ιδρυτής
Τόπος : Πάτρα
Μας το διαβασε η φυσικου μας στην ταξη.
Μπα, ποτε δεν χωνευα τους διαγωνισμους, κι ας μου αρεσει η Φυσικη.
Μπα, ποτε δεν χωνευα τους διαγωνισμους, κι ας μου αρεσει η Φυσικη.
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Τόπος : Δεν εχω τοπο, δεν εχω ελπιδα, δεν θα με χασει καμια πατριδα.
Ή μου φαίνεται, ή δεν είναι διαγωνισμός, αλλά συνέδριο...
nioniosmeg- Εθισμένο Μέλος
Τόπος : Λαμία
Αυτό είναι σίγουρο ότι είναι απ'όλα τα σχολεία;
Silent_Killer- Εθισμένο Μέλος
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης