Τι περιμένετε από έναν άνδρα
+7
Λουκρητία
nioniosmeg
Vampi
m3ik0
Pavel Grachev
De Morgan
Ιωάννα
11 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Τι περιμένετε από έναν άνδρα
Aη χασου ρε.
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Τόπος : Δεν εχω τοπο, δεν εχω ελπιδα, δεν θα με χασει καμια πατριδα.
Καλά σου λέει ρε ειρήνη....ολόκληρο κατεβατό...
m3ik0- Συντονιστής
Τόπος : Βόλος
E αφου μου ηρθαν ωρε, τι να κανω, ωχου.
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
ολά αυτά ρε παιδί μου ??? αυτό δεν είναι άνθρωπος...ειναι μπαλαρίνα
m3ik0- Συντονιστής
Ασε μας ρε.
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Αυτο σου ελειπε, γιου τσογλαν.
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Τι περιμενω απο εναν αντρα;
Να πλενει τα πιατα.
Τα υπολοιπα τα βρισκουμε.
Να πλενει τα πιατα.
Λένα- Ιδρυτής
- Τόπος : Αθήνα νομίζω πως μου είπαν.:/
Λένα έγραψε:Τι περιμενω απο εναν αντρα;
Να πλενει τα πιατα.
Είσαι της κουλτούρας προφανώς
m3ik0- Συντονιστής
Εσύ μητρικέ μήπως ζηλεύεις που ενώ εμείς πληρούμε τη λίστα της Λουκ εσύ αδυνατείς;;; >_<
nioniosmeg- Εθισμένο Μέλος
Τόπος : Λαμία
αυτό που κολλάει ρε σκουλήκι ??? Και για να έχω κοπέλα πρέπει να πληρώ και εγώ μια υποτιθέμενη "λίστα" ...
m3ik0- Συντονιστής
Γιεεες ιτ ιζ.nioniosmeg έγραψε:Εσύ μητρικέ μήπως ζηλεύεις που ενώ εμείς πληρούμε τη λίστα της Λουκ εσύ αδυνατείς;;; >_<
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Ειρωνια ρε, πας καλα?
Δεν νομιζω να υπαρχει αρσενικο που να πληρει ολες τις προδιαγραφες, αλλα δεν βαριεσαι.
Γουη κηπ σεαρτζινγκ.
Δεν νομιζω να υπαρχει αρσενικο που να πληρει ολες τις προδιαγραφες, αλλα δεν βαριεσαι.
Γουη κηπ σεαρτζινγκ.
Λουκρητία- Καμμένο Μέλος
Υπάρχουν ρε...Απλά όπως λες και εσύ...κηπ σεαρτσινγκ
m3ik0- Συντονιστής
Δεν περιμένω κάτι που δε μπορεί να μου δώσει. Το μόνο που θέλω είναι τα ντόμπρα λόγια αλλιώς...
Kota- Μέλος
- Τόπος : Διόνυσος
Λοιπόν...Θα πω και γω τα δικά μου τώρα Και θα ξεκινήσω με την εμφάνιση...Οπωσδήποτε ψηλός...Κάτω από 1,80 απορρίπτονται...Πάνω απο 1,85 τρέλααα!!Πάνω από 1,90 δεν μπορώ να αναφέρω Δεν έχω ιδιαίτεδη προτίμηση σε ξανθούς,μελαχρινούς κλπ. αλλά οπωσδήποτε το μαλλί πρέπει να είναι κοντό(εώς και ανύπαρκτο,δεν με ενοχλεί) και φυσιολογικό...Όχι όλη η παραγωγή της Wellaflex σ ένα κεφάλι..Επίσης μάτια μεγάλα,μάτια μελαγχολικά να πιω στάλα στάλα τα βαθιά τους μυστικά...Προτιμώ τα πολύ σκούρα και τα πολύ πράσινα Να έχει ένα καλά δομημένο σώμα..Να μην γαυγίζουν τα σκυλιά αμά περνάει αλλά να χωράει και από την πόρτα...+Άντρας χωρίς τρίχες δεν είναι άντρας(μην χρησιμοποιώ και την πλάτη του για φλοκάτη όμως)Παντελονάκια στο σωστό νούμερο,μην το πατήσει...Και....σκουλαρηκάκια,βραχιολάκια,μουσάκια,πουκαμισακια όλα δεκτά..(Ροζάριο απαράδεκτο )
Και πάμε στην προσωπικότητα και το μυαλό τώρα...Π α ν έ ξ υ π ν ο ς σε σημείο που να αισθάνομαι εγώ χαζή...Να μιλάει και να τον ακούω με το στόμα ανοιχτό...Με τρελό(όχι χοντροκομμένο)χιούμορ-αστεία με ήχους του ανθρώπινου σώματος σε βάζουν αμέσως στην black list....Να είναι επιπλέον προστατευτικός,λογικά ζηλιάρης και λογικά γκρινιάρης...Αισιοδόξος και καθόλου αγχώδης...Να γελάει και να χαίρεται η πλάση,σαν μικρό παιδί...Να μην ακούω συνέχεια ΚΑΙ γω σ αγάπαω.(Πες το και μόνος σου μια φορά ρε φίλε)...Να γουστάρει που είμαι λιγουλάκι ναζού και ζουζουνιάρα ...
και τέλος...Φανατικοί φλωροβάζελοι,ψευτομετάλαδες,emo,βρωμοtrendoules,δεξιοί και άτομα που περιφρονούν τους Active Member αποκλείονται εξ αρχής...
Αυτάάάά΄τα ολίγα....
Και πάμε στην προσωπικότητα και το μυαλό τώρα...Π α ν έ ξ υ π ν ο ς σε σημείο που να αισθάνομαι εγώ χαζή...Να μιλάει και να τον ακούω με το στόμα ανοιχτό...Με τρελό(όχι χοντροκομμένο)χιούμορ-αστεία με ήχους του ανθρώπινου σώματος σε βάζουν αμέσως στην black list....Να είναι επιπλέον προστατευτικός,λογικά ζηλιάρης και λογικά γκρινιάρης...Αισιοδόξος και καθόλου αγχώδης...Να γελάει και να χαίρεται η πλάση,σαν μικρό παιδί...Να μην ακούω συνέχεια ΚΑΙ γω σ αγάπαω.(Πες το και μόνος σου μια φορά ρε φίλε)...Να γουστάρει που είμαι λιγουλάκι ναζού και ζουζουνιάρα ...
και τέλος...Φανατικοί φλωροβάζελοι,ψευτομετάλαδες,emo,βρωμοtrendoules,δεξιοί και άτομα που περιφρονούν τους Active Member αποκλείονται εξ αρχής...
Αυτάάάά΄τα ολίγα....
Τι ειναι αυτή η λιστα σουπερ μαρκετ
De Morgan- Ιδρυτής
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ε τι να κάνουμε..Αυτά μου ήρθαν στο μυαλό,αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητική...Απλά πράγματα ζητάω....
Που να ζητουσες και συνθετα
De Morgan- Ιδρυτής
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοργκανα πρέπει να μπει το εμοτικον με την μούτζα
m3ik0- Συντονιστής
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης